×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 43
Αποτυχία φόρτωσης αρχείου XML
JFile: :read: Αδυναμία ανοίγματος αρχείου: /home3/europedirect/public_html/media/k2/assets/js/k2.frontend.js?v=2.9.0&sitepath=/

Banner Top

updated 9:46 AM UTC, Jan 15, 2020
Δημοφιλή:
Με την υποστήριξη του Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης θα πραγματοποιηθεί το 1ο Open Coffee της νέας δεκαετίας, με ομιλίες για κοινωνικές επιχειρήσεις, συνεργασίες και πολιτισμό!! Συμμετοχή του Europe Direct of Crete στο project: “Christmas Tree Decoration Exchange 2019” “Raised Through”: Ένα έργο που βρίσκεται συνεχώς εν προόδω!! Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Κρήτη διοργανώνει τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019 στις εγκαταστάσεις του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης την παρουσίαση του Project: “Raised Through”. Τραγουδώντας όνειρα και ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο με υπέροχους μαθητές από το 6ο ΕΠΑΛ Ηρακλείου στο Europe Direct Crete Μαθητές του ERASMUS+ στη Περιφέρεια Κρήτης Συμμετοχή του Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης στην Επιμορφωτική Ημερίδα Της Συντονίστριας Εκπαιδευτικού Έργου 10ης Ενότητας Σχολικών Μονάδων Ηρακλείου-Λασιθίου με θέμα: «Διάχυση αποτελεσμάτων Erasmus+και αξιοποίηση στην εκπαιδευτική διαδικασία» Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα ενημέρωσης για τις “Αξίες και τους Θεσμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης” με τη συμμετοχή του Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης Συμμετοχή του Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης στην Επιμορφωτική Ημερίδα με θέμα: «Διάχυση αποτελεσμάτων Erasmus+ ?? και αξιοποίηση στην εκπαιδευτική διαδικασία» Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του Europe Direct Crete για τη δημιουργία βίντεο.
A+ A A-

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση του 3ου ετήσιου συνεδρίου του Ελληνικού Φόρουμ Δημόσιας Πολιτικής.

Ηράκλειο, 17/9/2014

                                                                      

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση του 3ου ετήσιου συνεδρίου του Ελληνικού Φόρουμ Δημόσιας Πολιτικής.

Έχοντας υπόψη:

 1. Τις διατάξεις του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και  της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης» (ΦΕΚ Α’ 87).

 2. Την απόφαση αρ. πρωτ. 1776/07-09-2011 (Αρ. Πρωτ. ΠΤΑ 2958/07-09-2011) του Περιφερειάρχη Κρήτης «περί Διαχωρισμού και Διαχείρισης των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων» .

 3. Την απόφαση αρ. πρωτ. 1787/09-09-2011 απόφαση του Περιφερειάρχη  Κρήτης «Περί Οικονομικής  Διαχείρισης των Ευρωπαϊκών, Κοινοτικών και Διεθνών Προγραμμάτων».

 4. Η αριθμ. SI2.649883/2013 ειδική συμφωνία επιχορήγησης για ενέργεια, δυνάμει της συμφωνίας πλαισίου Europe Direct 2013-2017,  για τη λειτουργία του Κέντρου  Europe Direct

 5. Τον προϋπολογισμό του προγράμματος Europe Direct, κατηγορία Ε7γ «Διοργάνωση εκδηλώσεων για το ευρύ κοινό».

 6. Την ανάγκη υλοποίησης της εκδήλωσης, η οποία συμβάλλει στην προώθηση της ευρωπαϊκής ιδέας και, ως εκ τούτου, εμπίπτει άμεσα στους στόχους και το αντικείμενο του Europe Direct.

   

  To Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Περιφέρειας Κρήτης-Europe Direct, διοργανώνει το 3ο ετήσιο συνέδριο του Ελληνικού Φόρουμ Δημόσιας Πολιτικής, το οποίο θα λάβει χώρα στα Χανιά στις 26-27 Σεπτεμβρίου. Στόχος του 2ου Ετήσιου Φόρουμ των Χανίων είναι να συνεχιστεί ο διάλογος που ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια  με τη συμμετοχή διακεκριμένων ακαδημαϊκών από διάφορους χώρους των κοινωνικών επιστημών, πολιτικούς και ανθρώπους της αγοράς.  Η φετινή συνάντηση επιδιώκει να αναλύσει τα αποτελέσματα και   τις συνέπειες των Ευρωεκλογών του Μαΐου τόσο στο ευρωπαϊκό όσο και  στο εσωτερικό πολιτικό επίπεδο και ως εκ τούτου να προτείνει  διεξόδους μέσα από τη θεσμική εμβάθυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η  οποία καλείται να γεννηθεί μέσα σε ένα περιβάλλον ευρωσκεπτικισμού,  αποσχιστικών τάσεων και εθνικής ιδεολογικής πόλωσης. Το Ελληνικό Φόρουμ Δημόσιας Πολιτικής στοχεύει να λειτουργήσει ως πλατφόρμα ποιοτικού διαλόγου για θέματα δημόσιας πολιτικής στην Ελλάδα αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

  Στα πλαίσια της πραγματοποίησης του συνεδρίου είναι απαραίτητη η φωτογράφηση των εργασιών, καθώς και η βιντεοσκόπηση και του διημέρου από δύο οπερατέρ έτσι ώστε να υπάρχει ταυτόχρονη κοντινή και μακρινή λήψη.

  Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται σε ποσό ύψους έως 1200 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%)

  O προϋπολογισμός θα βαρύνει το παραπάνω Πρόγραμμα και ειδικότερα την κατηγορία δαπάνης «Ε7γ Διοργάνωση εκδηλώσεων για το ευρύ κοινό»

  Κριτήριο επιλογής θα αποτελέσει η οικονομικότερη προσφορά που καλύπτει τις ανωτέρω απαιτήσεις. Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν τις προσφορές τους έως και τη 24η Σεπτεμβρίου 2013, ώρα 15.00  Για πληροφορίες, Βασιλική Μαδούλκα, συντονίστρια του προγράμματος  τηλ: 2810-336330, 6937158595 ή email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Περιφέρειας Κρήτης  διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει μέρος ή όλη την προσφορά της παρούσας χωρίς καμιά αποζημίωση στους προσφέροντες.

   

   

Bingo sites http://gbetting.co.uk/bingo with sign up bonuses

Ηράκλειο

Banner 468 x 60 px