Banner Top

updated 6:16 PM UTC, Sep 19, 2020
Δημοφιλή:
Tο Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης πραγματοποίησε την online εκδήλωση “Ψηφιακός εγγραμματισμός σ’ έναν κόσμο που αλλάζει ” Το Europe Direct Crete σας καλεί να συντονιστείτε στη σελίδα του στο Facebook την και να παρακολουθήστε την ομιλία για την κατάσταση της Ένωσης της Προέδρου της European Commission, Ursula von der Leyen, ενώπιον του European Parliament ! Πρόσκληση: Η κατάσταση της Ένωσης το 2020 Γνωρίζεις τι είναι ο ψηφιακός εγγραμματισμός; Είμαστε, τελικά, ψηφιακά αναλφάβητοι ή εγγράμματοι; Η καταπολέμηση του καρκίνου αποτελεί προτεραιότητα της ΕΕ Με την υποστήριξη του Europe Direct of Crete πραγματοποιείται η έκθεση φωτογραφίας The Art of Social Media 2020! Παρακολούθηση του Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης της διαδικτυακής ενημέρωσης από τον Επικεφαλής του Δικτύου των Europe Directs στα κράτη μέλη της ΕΕ Alessandro Giordani. Ποιος είναι ο ρόλος των νέων στο μέλλον της Ευρώπης; Ποιος είναι ο ρόλος των νέων στο μέλλον της Ευρώπης; Η μάσκα προστατεύει εμάς και τα παιδιά μας
A+ A A-

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του Europe Direct σε καλλιτέχνες για δημιουργία «εγκατάστασης δημόσιας τέχνης»

Ηράκλειο, 03/10/2019

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του Europe Direct σε καλλιτέχνες για δημιουργία «εγκατάστασης δημόσιας τέχνης»

Έχοντας υπόψη:

  • Τις διατάξεις του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης» (ΦΕΚ Α’ 87).
  • Την απόφαση αρ. πρωτ. 1776/07-09-2011 (Αρ. Πρωτ. ΠΤΑ 2958/07-09-2011) του Περιφερειάρχη Κρήτης «περί Διαχωρισμού και Διαχείρισης των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων».
  • Την απόφαση αρ. πρωτ. 1787/09-09-2011 απόφαση του Περιφερειάρχη Κρήτης «Περί Οικονομικής Διαχείρισης των Ευρωπαϊκών, Κοινοτικών και Διεθνών Προγραμμάτων».
  • Η αριθμ. 777458/2018 ειδική συμφωνία για ενέργεια, δυνάμει της συμφωνίας πλαισίου EuropeDirect 2018-2020.
  • Την ανάγκη για την προώθηση της πολυμορφίας και της διαφορετικότητας στα πλαίσια του κεντρικού μηνύματος της ΕΕ.
  • Τον προϋπολογισμό του προγράμματος Europe Direct, κατηγορία Ε7 Διοργάνωση εκδηλώσεων.

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Κρήτης - Europe Direct, στα πλαίσια της λειτουργίας του διοργανώνει δράση για την προώθηση της πολυμορφίας και της διαφορετικότητας στα πλαίσια του κεντρικού μηνύματος της ΕΕ από το 2000: "Ενωμένοι στην πολυμορφία".

Το σύνθημα τονίζει την απόφαση των Ευρωπαίων να ενωθούν δημιουργώντας την ΕΕ και να συνεργαστούν για την ειρήνη και την ευημερία, αποκομίζοντας ταυτόχρονα οφέλη από τον πολιτιστικό πλούτο, τις παραδόσεις και τις γλώσσες της Ευρώπης.

Ο τίτλος του project ονομάζεται: «Μια μέρα στην πολυμορφία» και περιλαμβάνει την εγκατάσταση τέχνης που θα παρουσιαστεί στην πόλη του Ηρακλείου, στον δημόσιο χώρο και σε ιδιωτικούς χώρους που θα καθοριστούν με το Europe Direct και έναν εκπαιδευτικό. Η εγκατάσταση τέχνης θα είναι υπό τη φροντίδα του καλλιτέχνη και για χρήση από το Κέντρο Europe Direct για περίοδο 2 (δύο) ετών. Ο καλλιτέχνης θα κάνει αναφορά στην Europe Direct σε κάθε εμφάνιση του κοινού και των μέσων μαζικής ενημέρωσης όπου θα εμφανιστεί το έργο τέχνης και θα αναφερθεί στην χρηματοδότηση.

Έπειτα από τα παραπάνω το Κέντρο μας ενδιαφέρεται για την εύρεση καλλιτέχνη ή καλλιτεχνικής ομάδας για δημιουργία καλλιτεχνικής παρέμβασης σε δημόσιο χώρο με θέμα «Ενωμένοι στην Πολυμορφία». Η προσφορά εκ μέρους των δημιουργών θα περιλαμβάνει σχέδιο του έργου και κόστος, στο οποίο θα συμπεριλαμβάνεται εκτός της αμοιβής και το κόστος των υλικών και της κατασκευής του έργου συνολικού προϋπολογισμού 3000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%).

Ο συνολικός προϋπολογισμός θα βαρύνει το παραπάνω Πρόγραμμα και ειδικότερα την κατηγορία δαπάνης «Ε7 Διοργάνωση εκδηλώσεων».

Κριτήριο επιλογής θα αποτελέσει η οικονομικότερη προσφορά που καλύπτει τις ανωτέρω απαιτήσεις. Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν τις προσφορές τους έως και τη 14η Οκτωβρίου 2019, ώρα 15.00 (μ.μ.).

Για πληροφορίες, Βασιλική Μαδούλκα, συντονίστρια του προγράμματος τηλ: 2810 336330, 6937158595 ή email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Περιφέρειας Κρήτης διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει μέρος ή όλη την προσφορά της παρούσας χωρίς καμιά αποζημίωση στους προσφέροντες.

Last modified onΤετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019 11:27
Bingo sites http://gbetting.co.uk/bingo with sign up bonuses

Ηράκλειο

Banner 468 x 60 px