Banner Top

updated 10:20 AM UTC, May 23, 2017
Δημοφιλή:
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συνάντηση του Ελληνικού και Κυπριακού Δικτύου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct στα Ιωάννινα. H μαθήτρια Ρουμελιωτάκη Μαρία από το 2ο Γενικό Λύκειο Ιεράπετρας είναι η νικήτρια του βραβείου κοινού_(!) -ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ & ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΈΝΩΣΗ- Ενημερωτική επίσκεψη του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Κρήτης στο Σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας, στις 11/5/2017. Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 13 Μαΐου 2017, Η Γιορτή για την “Ημέρα της Ευρώπης” στην Πλατεία Αγίας Αικατερίνης στο Ηράκλειο. Το Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης γιόρτασε με ένα Flag Parade πολυπολιτισμικότητας στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου από το Δίκτυο Φοιτητών Erasmus, τα 30 χρόνια από την έναρξη του προγράμματος Erasmus_(!) Το Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης πραγματοποιεί "Info Day" με θέμα: Χρηματοδότηση Έργων και Επενδύσεων στην Κρήτη Σάββατο, 13 Μαΐου 2017, Γιορτάζουμε την Ημέρα της Ευρώπης στην Πλατεία Αγίας Αικατερίνης, Ηράκλειο (!) 9 Μαΐου, Ημέρα Ευρώπης, το Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου Ενημερωτική επίσκεψη του Europe Direct Crete στο 23ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου
A+ A A-
Website URL:

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του Europe Direct για την προμήθεια αφισών, φυλλαδίων και μπάνερ.

           Ηράκλειο, 8/5/2017

         Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του Europe Direct για την προμήθεια αφισών, φυλλαδίων και μπάνερ.

                                                            

 

Έχοντας υπόψη:

  1. Τις διατάξεις του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης» (ΦΕΚ Α’ 87).
  2. Την απόφαση αρ. πρωτ. 1776/07-09-2011 (Αρ. Πρωτ. ΠΤΑ 2958/07-09-2011) του Περιφερειάρχη Κρήτης «περί Διαχωρισμού και Διαχείρισης των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων» .
  3. Την απόφαση αρ. πρωτ. 1787/09-09-2011 απόφαση του Περιφερειάρχη Κρήτης «Περί Οικονομικής Διαχείρισης των Ευρωπαϊκών, Κοινοτικών και Διεθνών Προγραμμάτων».
  4. Η αριθμ. SI2.726232/2016 ειδική συμφωνία επιχορήγησης για ενέργεια, δυνάμει της συμφωνίας πλαισίου EuropeDirect 2013-2017, για τη λειτουργία του Κέντρου EuropeDirect.
  5. Τον προϋπολογισμό του προγράμματος Europe Direct, κατηγορία Ε7γ Διοργάνωση εκδηλώσεων για το ευρύ κοινό.
  6. Τη συμμετοχή και υποστήριξη του TrèsCourt
 

 

            To Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Κρήτης-Europe Direct, στα πλαίσια της λειτουργίας του, θα υποστηρίξει το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Très Court. Κάθε Ιούνιο, το TrèsCourt φωτίζει τις οθόνες περισσοτέρων από  80 πόλεων σε 28 χώρες, ταυτόχρονα.Για την 19η έκδοση που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 18 Ιουνίου του 2017( αλλά και για τα επόμενα χρόνια) , το TrèsCourt θα διοργανωθεί σε τέσσεριςελληνικές πόλεις: τα Χανιά, το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο και τον Άγιο Νικόλαο. To TrèsCourt αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ πολύ μικρού μήκους. Μέσα από τη συνεργασία αυτή θα εκπροσωπηθεί το γαλλικό φεστιβάλ πολύ μικρού μήκους και όλοι οι πολίτες της Κρήτης θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το γαλλικό κινηματογράφο»

Για το λόγο αυτό το Europe Direct ενδιαφέρεται για την προμήθεια φυλλαδίων, αφισών και μπάνερ. Πιο συγκεκριμένα ενδιαφέρεται τα εξής:

-2000 μονόφυλλα Α4 για να χρησιμοποιηθούν ως ψηφοδέλτια

- 500 αφίσες Α3

-7 μπάνερ, 77,5X3,50 m προβολής

συνολικού προϋπολογισμού 1200   ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Ο συνολικός προϋπολογισμός θα βαρύνει το παραπάνω Πρόγραμμα και ειδικότερα την κατηγορία δαπάνης «Ε7α Συμμετοχή σε εκδηλώσεις άλλων».

Κριτήριο επιλογής θα αποτελέσει η οικονομικότερη προσφορά που καλύπτει τις ανωτέρω απαιτήσεις. Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν τις προσφορές τους έως και τη 18 Μαίου 2017, ώρα 15.00 (μ.μ). Για πληροφορίες, Βασιλική Μαδούλκα, συντονίστρια του προγράμματος τηλ: 2810 336330, 6937158595 ή email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Περιφέρειας Κρήτης διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει μέρος ή όλη την προσφορά της παρούσας χωρίς καμιά αποζημίωση στους προσφέροντες. 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συνάντηση του Ελληνικού και Κυπριακού Δικτύου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct στα Ιωάννινα.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην τρέχουσα κατάσταση και τις εξελίξεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση με τον Αναπληρωτή Επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα κ. Άρη Περουλάκη.

Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για το ΕΣΠΑ 2014-2020, για την πρωτοβουλία Let's do it Greece, για ευκαιρίες μέσα από το Erasmus+ και για το Επενδυτικό Σχέδιο Jean-Claude Juncker #InvestEU.

  • Published in Νέα

H μαθήτρια Ρουμελιωτάκη Μαρία από το 2ο Γενικό Λύκειο Ιεράπετρας είναι η νικήτρια του βραβείου κοινού_(!)

Η στιγμή έφθασε!!!

Το Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης, στα πλαίσια επικοινωνίας των πρωτοβουλιών της Ε.Ε. υπέρ της απασχόλησης, της ανάπτυξης και των επενδύσεων, ανακοινώνει ότι η φωτογραφία που έλαβε τις περισσότερες προτιμήσεις - Likes στο Facebook ανήκει στη μαθήτρια Ρουμελιωτάκη Μαρία από το 2ο Γενικό Λύκειο Ιεράπετρας_(!)

Η οποία, είναι η Νικήτρια του βραβείου κοινού και θα παραλάβει ένα tablet _(!)

Το Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης επιθυμεί να δώσει πολλά και θερμά συγχαρητήρια σε όλες και όλους του συμμετέχοντες μαθήτριες και μαθητές της Α`θμιας & Β`θμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Κρήτης, που έλαβαν μέρος στη διαδικασία επιλογής του βραβείου κοινού στον διαγωνισμό Φωτογραφίας_(!)

-Γιατί πέρα από κάθε βραβείο σημασία έχει η μοναδικότητα της εμπειρίας-

Τις επόμενες ημέρες Το Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης θα ανακοινώσει τα ονόματα των μαθητριών / μαθητών της Α`θμιας & Β`θμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Κρήτης, οι φωτογραφίες των οποίων θα επιλεγούν από κριτική επιτροπή, με σκοπό να πάρουν τα δύο πρώτα βραβεία _(!)

Εκτός από τα τρία βραβεία  το Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης εκτιμώντας τη προσπάθεια και τη συμμετοχή όλων των μαθητριών / μαθητών της Α`θμιας & Β`θμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Κρήτης στον διαγωνισμό Φωτογραφίας θα απονείμει σε όλους τους συμμετέχοντες σε αυτόν ένα δώρο έκπληξη _(!)

Μείνετε συντονισμένοι___(!)

  • Published in Νέα
Subscribe to this RSS feed
Bingo sites http://gbetting.co.uk/bingo with sign up bonuses

Ηράκλειο

Banner 468 x 60 px