Print this page
Sunday, 15 May 2022 11:38

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 11ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας με την υποστήριξη του Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης!! Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

Το Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας είναι μια εκπαιδευτική εκδήλωση η οποία δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να δημιουργήσουν και να παρουσιάσουν ψηφιακά έργα που αναπτύσσουν στο σχολείο τους. Είναι ανοικτό στην κοινωνία και δίνει την ευκαιρία σε μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς και επισκέπτες να λάβουν μέρος σε πρωτότυπες εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες με αντικείμενο την Πληροφορική και την Ψηφιακή Τεχνολογία.

Το 11ο Μαθητικό  Φεστιβάλ  Ψηφιακής  Δημιουργίας  διεξήχθη για όλη την Ελλάδα και την Ομογένεια, με κόμβους συμμετοχής σε  όλη  την  Ελλάδα: Αττική,  Βόρειο  Αιγαίο,  Δυτική  Ελλάδα,  Δυτική Μακεδονία, Ήπειρος, Θεσσαλία, Κρήτη, Νότιο Αιγαίο και Πελοπόννησο, το διάστημα 10 έως και 14 Μαΐου 2022.

Ειδικότερα για τις Περιφερειακές Ενότητες Ηρακλείου, Λασιθίου και Ρεθύμνου το 11ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας πραγματοποιήθηκε στις 12-14 Μαΐου 2022.

Read 898 times

Latest from Europe Direct Crete