• +30 2810 336330
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δευτέρα, 16 Μαϊος 2022 10:26

“The Crete Trip 2022”: Η Κρήτη υποδέχεται 1000 φοιτητές Erasmus Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

Για δέκατη χρονιά το ESN Greece διοργανώνει με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Europe Direct Region of Crete, το “The Crete Trip”, ένα πολιτιστικό ταξίδι για φοιτητές, από 65 χώρες,  που σπουδάζουν στην Ελλάδα μέσω του προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών, Erasmus. Στόχος του ESN Greece είναι η ανάδειξη της Ελλάδας ως ιδανικός προορισμός για σπουδές, ειδικά μέσω του Erasmus, πράγμα που επιτυγχάνεται για την Περιφέρεια της Κρήτης με το “The Crete Trip”.

Σταυρος Αρναουτακης: «Καλώς ήρθατε στην Κρήτη. Καλώς ήρθατε στο Ηράκλειο. Η παρουσία σας στο νησί μας, μας γεμίζει ελπίδα και χαρά. Μέσα στα χρώματα της άνοιξης το δικό σας ταξίδι στέλνει το μήνυμα ότι ο πλανήτης γυρίζει σελίδα. Πως ύστερα από δύο δύσκολα χρόνια γεμάτα περιορισμούς, αγωνίες, φόβους και ανασφάλεια, η Ευρώπη γίνεται ξανά μια ανοιχτή αγκαλιά. Αντλείστε δύναμη και έμπνευση από τις εικόνες και τις ομορφιές του νησιού μας και στο ταξίδι της επιστροφής οραματιστείτε το μέλλον. Γιατί σας ανήκει.”

Read 1323 times

european union flag 400 clr 4948Το έργο συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση