• +30 2810 336330
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2022 10:06

Το Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης γιόρτασε την Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος με τη δράση που είχε τίτλο «Προώθηση των υπηρεσιών οικοσυστήματος και της βιώσιμης γεωργίας σε πόλεις και περιαστικές φυσικές περιοχές σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις». Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

Το Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης γιόρτασε με το Ινστιτούτο Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών ΙΑΚΕ την Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος που διοργάνωσε τη δράση με τίτλο «Προώθηση των υπηρεσιών οικοσυστήματος και της βιώσιμης γεωργίας σε πόλεις και περιαστικές φυσικές περιοχές σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις».

Η δράση πραγματοποιήθηκε στις 6 Ιουνίου 2022 στο ξενοδοχείο Ibis στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η δράση στόχευε στην προώθηση και χρήση νέων καινοτόμων πρακτικών στην εκπαίδευση για ένα βιώσιμο μέλλον για τη βιοποικιλότητα, την αειφορία, ενάντια στην κλιματική αλλαγή για την ανάπτυξη γνώσεων, δεξιοτήτων και συμπεριφορών, για τη στήριξη της βιώσιμης ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το περιβάλλον και η δράση για το κλίμα αποτελούν βασικές προτεραιότητες για την ΕΕ τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον αναγνωρίζοντας τον καίριο ρόλο των σχολείων, των ιδρυμάτων κατάρτισης και των πανεπιστημίων στη συνεργασία με τους μαθητές, τους γονείς και την ευρύτερη κοινότητα όσον αφορά τις αλλαγές που απαιτούνται για την επιτυχή μετάβαση ώστε η ΕΕ να καταστεί κλιματικά ουδέτερη έως το 2050.

 

 

Read 872 times

european union flag 400 clr 4948Το έργο συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση