• +30 2810 336330
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2022 13:20

Συμμετοχή του Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης στο συνέδριο για την Υποστήριξη της Νεανικής Επιχειρηματικότητας στον Πολιτιστικό Τουρισμό για τις παράκτιες κοινότητες στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

Η Επιτροπή Βαλκανίων και Μαύρης Θάλασσας (BBSC) της Διάσκεψης των Περιφερειακών Θαλάσσιων Περιφερειών (CRPM) διοργάνωσε συνέδριο στο πλαίσιο της 50ης Γενικής Συνέλευσης της CRPM. Η 50ή Γενική Συνέλευση της CRPM πραγματοποιήθηκε από τις 26 έως τις 28 Οκτωβρίου 2022, στην Περιφέρεια Κρήτης (Ελλάδα), με τη συμμετοχή μελών και εταίρων της CRPM από όλη την Ευρώπη, αξιωματούχων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και υψηλόβαθμων περιφερειακών και εθνικών πολιτικών.

Το σεμινάριο CulTourE4Youth όπου συμμετείχε το Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης μοιράστηκε με τους συμμετέχοντες τα μέχρι τώρα αποτελέσματα του έργου και ενθάρρυνε την ανταλλαγή εταίρων και ενδιαφερομένων μερών του CulTourE4Youth που συμμετέχουν στην Κρήτη, με συνομηλίκους τους πέρα ​​από την ευρύτερη περιοχή της Μαύρης Θάλασσας.

Read 180 times

european union flag 400 clr 4948Το έργο συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση