• +30 2810 336330
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δευτέρα, 20 Μαϊος 2019 21:06

Με μεγάλη επιτυχία και ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το Φεστιβάλ Ξένων Γλωσσών με τη συμμετοχή του Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης!! Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

Με μεγάλη επιτυχία και ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το Φεστιβάλ Ξένων Γλωσσών που οργάνωσε η ΠΔΕ Κρήτης την Πέμπτη 16/5/2019 στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου - 8.30 - 20.30 με τη συμμετοχή του Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης!!

Στο Φεστιβάλ αναδείχθηκαν οι Καλές Πρακτικές στην ξενόγλωσση τάξη και έγινε Παρουσίαση ξενόγλωσσων εργασιών στο πλαίσιο των προγραμμάτων Erasmus.

Παράλληλα με το φεστιβάλ, στους χώρους του Πολιτιστικού εκτός από ενημερωτικές συναντήσεις, και σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν εργαστήρια με στόχο την παρουσίαση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων που υλοποιεί η ΠΔΕ και που αποσκοπούν στην παραγωγή καινοτόμων εκπαιδευτικών εργαλείων.

#EuropeDirectCrete #RegionCrete #ΠΔΕΚρήτης #Erasmus

Read 5028 times

european union flag 400 clr 4948Το έργο συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση