• +30 2810 336330
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 14:26

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση "Το Erasmus στο Πάρκο" στο πλαίσιο του εορτασμού της ευρωπαϊκής δράσης “Ημέρες Erasmus 2021“, με την υποστήριξη του Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση “Το Erasmus στο Πάρκο” του Γραφείου Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της ΠΔΕ Κρήτης, στο πλαίσιο του εορτασμού της ευρωπαϊκής δράσης “Ημέρες Erasmus 2021“, την Παρασκευή (15/10), με την υποστήριξη του Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης.

Σχολεία από όλη την Κρήτη παρουσίασαν τις δράσεις τους στα πλαίσια των Προγραμμάτων Erasmus, με κατασκευές αλλά και με οπτικοακουστικό υλικό που είχαν ετοιμάσει.

Εκατοντάδες μαθητές, κυρίως από το Ηράκλειο, πέρασαν και είδαν τις δημιουργίες ενώ συμμετείχαν και στα διάφορα δρώμενα που είχαν ετοιμάσει τα σχολεία.

Οι ημέρες Erasmus είναι μια πρωτοβουλία της Ε.Ε. που αποσκοπεί στην ενίσχυση της διάδοσης των ευρωπαϊκών προγραμμάτων και στην ανάδειξη της σημασίας τους και της συμβολής τους στην καλλιέργεια εκπαιδευτικών και πολιτιστικών συνεργασιών στην Ευρώπη.

#europedirectcrete🇪🇺🇬🇷 #perifereiakritis #Erasmus🇪🇺 #Heraklion

Read 585 times

european union flag 400 clr 4948Το έργο συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση